Gevogelte- en vleesgerechten

 

Gevogelte & Vleesgerechten:

Halve kip met champignonsaus & kroketten: € 11.50 p.p.
Halve kip met appelmoes & kroketten: € 11.50 p.p.
Kwartels Fine Champagne met druifjes:€ 13.50 p.p.
Kalkoenfilet met champignonsaus en groentjes: € 15.50 p.p.
Varkensgebraad met seizoensgroenten: € 15.50 p.p.
Varkenshaasje met groentekrans: € 15.50 p.p.
Rosbief met groenteboeket: € 16.00 p.p.

Parelhoenfilet met archiducsaus en groentjes € 16.50 p.p.

Kalfsgebraad met seizoensgroenten & champignonsaus € 16.50 p.p.
Struisvogelfilet met verse vijgensaus: € 18.00 p.p.
Eendenfilet met roze pepersaus € 18.50 p.p.
Ossenhaas met groentjes en groene pepersaus: € 19.50 p.p.
Lamskroontje met mosterdsaus en groentjes:€ 19.50 p.p.
Lamsfilet met groenteboeket en honing-tijmsaussaus:€ 19.50 p.p.
Everzwijnfilet uit ‘t Jachtpaviljoen: € 20.50 p.p.
Hertenfilet met veenbessensaus en wildgarnituur: € 22.00 p.p.
Fazantenfilet, witloof en Portsaus: € 22.00 p.p.

Aardappelbereidingen:

 

• Aardappelpuree: € 2.50 p.p.

• Aardappelgratin: € 2.50 p.p.

• Verse aardappelkroketjes (niet gebakken) min 20 stuks 

• Aardappelen op Meditéraanse wijze: € 3.00 p.p.

• Gevulde aardappelen in de schil: € 3.00 p.p.

• Pommes duchesse: € 3.00 p.p.