Maandmenu's

 

3 gangen diner: € 35.00 p.p.

(voorgerecht- hoofdgerecht- dessert)

 

4 gangen diner: € 40.00 p.p.

(voorgerecht - soep- hoofdgerecht - dessert) 

 

Alle opgegeven prijzen zijn inclusief BTW & exclusief bediening

 

Menu januari:

• Spaanse ham “pata negra” met rucola

• Knolseldersoep met appel & curry

• Zeewolf met pesto & fettucini 

• Trio van artisanale sorbets

 

Menu februari:

• Cocktail van scampi’s

• Preisoep met gerookte forel

• Filet van speenvarken / spitskool / pastinaak 

• Moelleux van chocolade / coulis  van rode    vruchten / chocoladecrumble

 

Menu maart:

• Zalm carpaccio/ rucola/ pijnboompitten  & een dressing van zongedroogde tomaat

• Pastinaaksoep met gember

• Lamskroon met zuiderse groenten

• Crumble van Speculoos/ speculoosijs & Rode Vruchten

 

Menu april: 

• Toast champignon

• Aspergeroomsoep

• Parelhoenfilet met portosausje/ witloof

• Chocolademousse

 

Menu mei:

• Gepaneerde pladijsfilet/ salade/ knolselder/  basilicumolie

• Bospaddestoelensoep

• Zalmfilet in tuinkruidensaus met fijne  groentjes 

• Flan caramel

 

Menu juni:

• Vissersbordje 

• Venkelsoep met saffraan & spaanse chorizo

• Varkenshaasje in dragonsaus/ trio van  groentjes & artisanale kroketten

• Biscuit met fruit & slagroom

 

Menu juli:

• Gevulde zeetongfilets in getomateerd  basilicumsausje

• Broccoliroomsoep

• Risotto van boschampignons

• Crème brûlée

 

 

 

Menu augustus:

• Garnalen cocktail

• Tomatenroomsoep met balletjes 

• Kalkoenfilet in champignonsaus met  boontjes 

• Ijs met vers fruit

 

Menu september:

• Parmaham met meloenparels

• Waterkersroomsoep

• Tonijnsteak/ noedels & Thaïse dressing

• Bavaroisassortiment met exotisch fruit  & coulis van framboos

 

Menu oktober

• Quiche met zijn garnituur

• Tomatensoep met balletjes

• Hertenkalf met eekhoorntjesbrood/      savooikool & pastinaak

• Sorbet

 

Menu november:  

• Zalmfilet met pesto in witte wijnsaus &  groentjes

• Pompoensoep met geitenkaas &ham 

• Gemarineerd varkenshaasje in  mosterdsausje met groentekrans & gratin  dauphinois

• Tiramisu

 

Menu december:

• Rundscarpaccio met parmezaanse kaas/ rucola & zongedroogde tomaat

• Kreeftenroomsoep met grijze garnaaltjes

• Struisvogelfilet in rode  portosaus/ groentekrans  & hertoginnenaardappel

• Appelcrumbletaart met slagroom

 

Koffie en versnaperingen (Mogelijkheden in supplement):

• Tussengerecht sorbet

• Assortiment van koffieversnaperingen

• Kaasbordje + broodje

 

Menu's zijn steeds aanpasbaar mits bespreking met Traiteur Robert.